Aquapol szigetelés: salétromos, vizes, nedves, penészes fal, salétrom, dohszag, penész ellen: +36 30 398 7325

Falszaritas.org
mallo_vakolatok_nedves_falak_megszuntetese_3peneszes_gombas_falpeneszes_jarolap


Penészes fal, doh szag

A felvizesedett fal úgy működik, mint a legjobb táptalaj, azaz az élősködők, paraziták, szimbióták garmadáját neveli fel a legkülönbözőbb formátumban, fajtában.Szinte nincs semmilyen védelem ellenük, ugyanakkor agresszíven támadják a szervezetet,különféle és súlyos károsodást okozva akár az emberi test minden alkotó elemében,zsigereiben.Egyik látható megjelenési formájuk az eltérő szinekben és fajtában kifejlődő és „pompázó” PENÉSZ! Nem kell külön kiemelni veszélyes mivoltukat, s azt sem milyen károsodásokat okozhatnak a gyermek,az idős ember,de az egyébként egészséges felnőtt szervezetében is. Jó tudni, mégis van megoldás: meg kell szüntetni a táptalajt, azaz a vizes falat szigetelni kell.A biztos szigetelés pedig kiszárítja a nedves-,vizes-,párás falat így szüntetve meg ezen élő szervezeteknek életteret adó táptalajokat.
A falból kipárolgó nedvesség /magával hurcolva a káros élőszerevzeteket/ a doh szag. Ez a kellemetlen jelenség  már a meglétével képes megrontani élet körülményeinket, emberi kapcsolatainkat és  elsősorban egészségünket.
A nedves helységekben a megnövekedett páratartalom következtében növekszik az ízületi, légúti és mozgásszervi megbetegedések veszélye.
Az erőteljes szagot beveszik a bútorok,a szőnyegek, a függönyök, a ruhák, a hajunk, a bőrünk és ez által rossz lesz a közérzetünk, nem szívesen mozdulunk ki, nem szívesen fogadunk vendégeket.

 

Amit garantáltan megoldunk szolgáltatásainkkal:
A szigetelések fajtá i: vízszigetelés, talajvíz-szigetelés, félszállóvíz-szigetelés, kapillárisvíz-szigetelés, épületszigetelés, vályog-szigetelés, vertfal szigetelése, tufa-, szilikát-, beton-, tégla falak szigetelése, vizes fal szigetelése, nedves fal szigetelése és mindezek falszárítása, víztelenítése. Falszárítási tevékenységünk eredményességét a salétrom, pára, penész, dohszag, talajvíz, felszállóvíz, málló, leválóvakolat, a salétromos, vizes, nedves, penészes, párás, dohszagú fal, falazat megszüntetése terén referenciákkal is meg tudjuk erõsíteni! A bontásnélküli /AQUAPOL rendszer/ és utólagosan felvitt szigetelési, sávszigetelési, vízszigetelési falszárításos szolgáltatásunk végleges megoldást nyújt nemcsak a családi házaknál, de a lakó-, társasházakra, közintézményekre, hivatalokra, templomokra is, ezekre nagy biztonsággal vállalunk 20 év garanciát! Végleges és költség hatékony megoldással szolgálunk, amely csupán egyszeri befektetéssel jár.
 info@falszaritas.org  http://www.falszaritas.org T.:30/3987325